Termodyns lokaler är kompletta för fullservice. Här arbetar vi med svets-, monterings, ytbehandling- och bearbetningsuppdrag.

Med den samlade verksamheten och kompetensen har Termodyn kapacitet att leverera allt från enskilda komponenter, till kompletta system. Utifrån kundens ritningsunderlag bearbetar, svetsar, monterar och lackerar vi produkter i våra egna lokaler, som erbjuder effektiva lager- och logistiklösningar.

Om Termodyn

Termodyn AB grundades 1985 med lackering som huvudverksamhet. I takt med kundernas ökade efterfrågan på bearbetning utvidgades verksamheten, som kom att omfatta även maskinbearbetning och svetsning. Lackeringen av produkter var en mycket eftersökt tjänst, vilket ledde till att företaget expanderade med anläggningar i Sjögestad utanför Linköping och Mjölby. 2012 förvärvades JDS Mekaniska och företagets tre enheter flyttade in under ett gemensamt tak i Motala, där en toppmodern och högeffektiv lackeringslina installerades.

Vårt fokus ligger på produktion

Vi är mycket måna om att alltid leverera högsta kvalitet i rätt tid. Som ett led i detta har vi gjort betydande investeringar i en modern maskinpark med automatisering och hög kapacitet. Vår pulverlackeringsanläggning är levererad av Greiff Industrimiljö och försedd med conveyorbanor från Schierholst. Vi har även utvecklat en utmärkt logistik i arbetsprocessen, där all lastning sker inomhus och i mycket rymliga lokaler. Det är en av många viktiga åtgärder för att säkra kvaliteten och leveransprecisionen.

Tillverkningsindustrin är vår främsta målgrupp. Kontakta oss för att få mer information om vilka möjligheter som finns.